De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Jobinspiratiebeurs "VAKmanschap Werkt"

donderdag, 28 september 2017

In het kasteel van Bokrijk vond op 27 september 2017 de tweede editie van de jobinspiratiebeurs "VAKmanschap Werkt" plaats. Een 80-tal geïnteresseerden konden er ontdekken hoe je als vakman de weg naar het ondernemerschap kunt inslaan.

“Vakmanschap is een uniek samengaan tussen hoofd, handen en hart. Het is ook een kwalitatieve manier om je als onderneming te onderscheiden. Met dit initiatief willen we iedereen die een job binnen vakmanschap ambieert, informeren en inspireren,” zegt Igor Philtjens, voorzitter van vzw Het Domein Bokrijk en gedeputeerde van Toerisme, Cultuur en Erfgoed. “Samen met elf belangrijke partners bieden we advies op maat voor zowel geïnteresseerde starters als zelfstandigen. En met de oprichting van het expertisecentrum Vaklab zullen we op termijn de ondernemerscultuur in onze provincie blijvend versterken.”

Vakmanschap is als een katalysator om vakkennis om te zetten naar een kwalitatief en eerlijk product. Aan dit laatste hecht de consument vandaag de dag steeds meer belang.

Voor deze jobinspiratiebeurs bundelden Bokrijk en verschillende complementaire organisaties de krachten en boden zo een platform aan rond werkgelegenheid, gekoppeld aan vakmanschap.

Ook de komende jaren zal Bokrijk zich verder ontwikkelen als draaischijf rond vakmanschap en ondernemerschap via VAKlab, een kennis- en dienstencentrum.

Lees het volledige persbericht.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.