De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Info jeugdsector

Op www.limburg.be/jeugd vind je een overzicht van alle gemeentelijke jeugddiensten en provinciale jeugdorganisaties met contactgegevens.

Het Feestloket verzamelt alle informatie voor organisatoren van fuiven en andere evenementen op één infopunt. Een overzicht van alle gemeenten met een feestloket en de contactgegevens vind je op www.feestloket.be.

De Fuifbus biedt feestende jongeren veilig en gratis vervoer van en naar fuiven. Limburgse jeugd-, studenten- en sportverenigingen kunnen gratis een fuifbus aanvragen. Alle info over de Fuifbus op www.limburg.be/fuifbussen.

De Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL) heeft een breed uitleengamma. Je kan er terecht voor het uitlenen van materialen in beeld, geluid, licht en meer. Meer info op www.limburg.be/pul.

Limburg telt heel wat gesubsidieerde repetitiekoten, verspreid over dertien verschillende gemeenten. Meer info over deze openbare repetitieruimtes vind je op www.limburg.be/jeugd.

Contactgegevens dienst

Jeugddienst, Afdeling Onderwijs, Opvoeding, Jeugd en Noord-Zuid, Directie Mens
Universiteitslaan 1
3500 Hasselt

tel. 011 23 72 70
e-mail jeugd@limburg.be
http://www.limburg.be/jeugd

Openingsuren

Het Provinciehuis is elke werkdag geopend van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL)

Nieuws

donderdag, 09 november 2017
Novemberzittingen provincieraad 2017 - Een Sterk Sociaal Duurzaam Limburg - Jean-Paul Peuskens
Gedeputeerde Jean-Paul Peuskens opende op 9 november 2017 de Novemberzitting met een toelichting van zijn beleid voor 2018. Gedeputeerde Peuskens: "Het rendement van de investeringen die het provinciebestuur...
dinsdag, 07 november 2017
logo en campagnebeeld voorleesweek
Iedereen Leest wil iedereen aansporen om voor te lezen. Omdat voorlezen de taalontwikkeling en de fantasie stimuleert. Omdat voorlezen nieuwe werelden opent. Niet alleen bij jonge kinderen, maar...
vrijdag, 07 juli 2017
De Limburgse deputatie keurde, op voorstel van gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove, de milieuvergunningsaanvraag van The Factory cvba-vso (Diestersesteenweg 152 in...